Compartir

Avui en dia parlem de #compartir, i si volem citar a una @amistat posem una arroba davant, aquestes noves lleis les genera la nova societat que estem formant.
Són moltes les veus que es neguen a seguir la velocitat del nou terreny de joc i que reclamen la exclusivitat del reglament antic, aquell que demanava que saludessis a la veïna si no volies que t'etiquetin de #mal_educat.
Ara bé, és incompatible? N'esteu segurs tots aquells que dieu que no hi ha per tant, o que s'ha de limitar? Jo penso que no. Ara és quan a part de saludar-nos, ens podem seguir, ens podem enviar un enllaç, podem penjar un vídeo de les activitats que hem fet, podem dedicar una llista de cançons o podem connectar-nos des de qualsevol punt del món, trencant fronteres i unint les forces, mobilitzant el planeta des de sota, des de un mòbil, o des de una pantalla amb teclat i cable ethernet.
És per això, que reclamo una societat molt més connectada, amb una xarxa neuronal més gran, més intensa, amb més sinapsis i amb més vies de connexió, i així lectores meves, és com farem que el món sigui de tots i no només d'uns quants, i és també per això (ja que les nostres escoles no ho fan) que penso ajudar a tot aquell individu que no sàpiga que és el twitter, aquell que no sàpiga com fer un bloc, aquell que no sàpiga penjar una foto d'alguna cosa que esta veient o no sàpiga com contestar un correu electrònic; Ja que a enviar cartes ja m'ensenyaven a l'escola.

"A volar, a blogar!"@andonimarin
Estudiant de Medicina
Barcelona

Toni

Escric per compartir les meves experiències personals sobre formació no formal i medicina. Sóc Trainer d'@IFMSA i #faigmedicina perquè no sabia que fer amb el meu temps lliure | Metge #2MIR16

Si tens un perquè, tens mil coms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada