Què vol dir Realize?

"Escull el teu camí"


Adonar-se compte de... Aquest és el títol de la meva entrada de final d'any. I és que en molt poc temps, es podria dir que és Trending Topic al voltant i dins meu.
És un verb, que es pot aplicar a qualsevol situació de la vida realment, només fa falta, parar-se un instant en el temps, preguntar-se quatre coses bàsiques i enseguida #realize. Ara  bé, jo vull ser més concret i postejar que del que parlo és d'amor. Hi ha moltes persones properes a mi que estan canviant a una velocitat frenètica les seves històries, els seus camins; aquells camins que creiem que eren fixes, duraders, estables i segurs per altres camins que segurament siguin més arriscats i complicats, però de ben segur més enriquidors per un mateix.

I creieu-me que #realize, no és dolent. pot ser difícil d'asumir-ho, però el resultat final sempre serà millor. Hauràs escollit el teu camí.
Feliç any nou!

@andonimarin
Estudiant de Medicina
Barcelona

Toni

Escric per compartir les meves experiències personals sobre formació no formal i medicina. Sóc Trainer d'@IFMSA i #faigmedicina perquè no sabia que fer amb el meu temps lliure | Metge #2MIR16

Si tens un perquè, tens mil coms.

1 comentari: