El Començament de l'aventura

@andonimarin 
Barcelona
Si tens un perquè, tens mil comsVolia fer medicina, i no vaig accedir per batxillerat, en aquell moment vaig recordar dos frases que van remarcar la meva vida escolar, "Sempre fas bé el pastís, però li falta la cirera" (professor que em va convertir en el nen que es quedava sempre castigat, en un nen que va començar a treure de les millors notes de classe sense arribar a ser "perfecte"), i la segona, "Si tens un perquè, tindràs mil coms" (monja del meu segon institut, qui em va gravar aquesta frase per sempre).

Dos anys més tard vaig entrar a la carrera després d'haver fet un inspirador Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica amb el que vaig creixer moltísim. Un cop dins la Facultat de Medicina, amb una mica d'iniciativa i sense saber gaire que volia dir, em van seleccionar delegat de classe, vaig entrar a l'assemblea d'estudiants i per rematar em van enviar al que seria l'assemblea catalana de representants d'estudiants de medicina, el @CEMCAT.

Deixa'm que no et posi una foto de la primera assemblea, ja que era molt novato i et posi una foto que va ser el començament de la meva història com a trainer. En aquell moment no en tenia ni idea que era un training, però en aquell primer any de carrera vaig començar a empapar-me de dinàmiques participatives, asamblearies, vaig canviar les xerrades per cercles, i els monòlegs per debats. Tot començava a canviar i la meva implicació a augmentar.

Tenia un objectiu clar, volia canviar les coses, volia millorar-les, una mica almenys. Començava aquí la meva feina dins l'associacionisme i el que acabaria sent el meu camí per ser Trainer

Toni

Escric per compartir les meves experiències personals sobre formació no formal i medicina. Sóc Trainer d'@IFMSA i #faigmedicina perquè no sabia que fer amb el meu temps lliure | Metge #2MIR16

Si tens un perquè, tens mil coms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada