Parc del Garraf (1 Dia)

Barcelona

Avencs i margallons. La roca calcària ha creat un paisatge exòtic, ric en formes càrstiques –avencs, dolines i rasclers– i amb una vegetació pròpia, l'espècie més coneguda de la qual és el margalló. Les barraques de vinya i els murs de pedra seca es dissimulen al mig de la pedra blanca i envolten antigues masies i algunes de les petites poblacions que es troben a l'interior soliu del parc.Ja no sé quantes voltes he donat per aquests camins. Caps de setmana, dies entre setmana, tardes, matins i nits. Arribant des de Olivella, des de Castelldefels i des de Gavà. Passant pel puig de les Agulles, pel camp de Tir o pel mig del Vall de Sant Joan. Siga com siga, pujar fins aquí sempre em dona una cosa que necessito, un respir

Un respir per pensar, per compartir amb els altres, per disfrutar del parc, per estirar les cames o per desfer-me dels meus embolics. 

Per això, et dedico aquesta entrada, amb la volta que vam fer amb els amics ara fa uns dies.

Us recomano molt fer aquest recorregut, podeu fer-ho des de Barcelona arribant en tren a Castelldefels, sense necessitat de tenir cotxe. Porteu força aigua ja que no hi ha fonts (Només a Castelldefels i a Bruguers) i protecció pel sol si ho feu a l'estiu ja que hi ha poques ombres. 
Precaució al entrar a la Cova, que s'accedeix desviant-nos del camí que va l'Eramprunyà. 
La ExpedicióBruguers  - Arc de Roca


Bruguers - Entrada a la Cova


Eramprunyà


Puig de les AgullesLa Morella


Aviat miraré de fer-me un compte a Wikiloc, per anar guardant tots els recorreguts que vaig fent, per així recordar-los millor. Alhora també aniré pujant recorreguts macos i que recomano per fer si us agrada el senderisme. M'estic començant a aficionar molt! 

Toni

Escric per compartir les meves experiències personals sobre formació no formal i medicina. Sóc Trainer d'@IFMSA i #faigmedicina perquè no sabia que fer amb el meu temps lliure | Metge #2MIR16

Si tens un perquè, tens mil coms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada