Amplia l'àrea de coneixment

Barcelona

No cal complir els objectius específics de les sessions, mentre mantinguem en totes les conclusions la filosofia del projecte. Aquesta és la nostra marca i el que ens fa únics.


La setmana santa va servir-nos als organitzadors d'Activa el teu potencial per reflexionar i recollir les opinions dels participants sobre els trainings. Vam quedar doncs el passat cap de setmana per fer balanç i programar el proper cicle. 


El lloc escollit va ser Girona, lloc de residència d'en Pep, trainer i resident. I vam fer una bona barbacoa per dinar i una passejada per la ciutat al vespre. La tarda, la vam convertir en una sessió de Feedback de la qual vam treure uns quants punts clau que us vull compartir. 

Què és el feedback i per a què el volem? 

Si ets participant, et fem contestar un formulari amb unes preguntes generals determinades sobre quin aprenentatge has tingut en la formació, sobre el coneixement previ de les dinàmiques utilitzades i sobre l'aplicació a la teva vida quotidiana de les conclusions. 

Però, ja t'hem dit molts cops perquè t'ho preguntem. Volem el Feedback perquè és un REGAL que podem fer servir per millorar cada sessió una mica més. Tots sortim guanyant amb el feedback, els trainers ens donem compte de coses que no sabem, i reflexionem sobre les que sabem però no arriben al participant. Quan juntem aquestes dos coses augmentem la nostra area de coneixement. 

Per a que entenguis una mica més això, et comparteixo un recurs visual que a mi m'agrada molt! Amb tot això, el que vull dir-te, és que gràcies a les teves aportacions com a participant, com a lector i com a trainer que participa alhora en les sessions de feedback com les d'aquesta reunió creixem, creixem molt i fem més petita la Zona de Desconeixement. Això és Genial! i també és un objectiu general del projecte "Activa el teu potencial". 

D'aquesta manera el grup de trainers millorem molt. 
Gràcies! 


Conclusions específiques de la trobada

En línies generals, les decisions que vam pendre van ser: 
  • Viure la filosofia del projecte que em portat fins ara en cada exercici.
  • Mantenir objectius generals de desenvolupament d'habilitats en el global de la sessió.
  • Donar llibertat als formadors per construir les formacions en la línia de creixement dels participants. 
  • Que és faci un miniresum del contingut de les sessions anteriors al principi del training. 
  • Donar més recursos bibliogràfics en forma de links als correus electrònics post-training i en les entrades d'aquest blog (dins el que jo pugui assolir)
  • Que com a mínim un trainer organitzador participi en la facilitació de la formació.

La filosofia i la línia de creixement. 

Ho remarcarem en les properes sessions. Fins ara era una cosa dels formadors, però ara ho volem compartir amb els participants. El programa l'hem organitzat cronò-lògicament en 3 parts. "Me", "We" i "Out", desde el nostre punt de vista estan ordenats així per a que tinguin sentit  formatiu per treure tot el potencial que portes dins. I quan activis el potencial... Què? 

Llavors arribarà una quarta fase, que serà molt millor i estic esperant. 
Llavors treballarem en les sessions les tres parts alhora. Serà brutal.


Toni

Escric per compartir les meves experiències personals sobre formació no formal i medicina. Sóc Trainer d'@IFMSA i #faigmedicina perquè no sabia que fer amb el meu temps lliure | Metge #2MIR16

Si tens un perquè, tens mil coms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada